lauantai 21. maaliskuuta 2020

Sommelo 2020 tiedote / Sommelo 2020 info



Musiikkijuhla Sommelon valmistautuminen 15-vuotisjuhlaansa jatkuu tässä poikkeuksellisessa tilanteessa kahden vaihtoehdon mukaisesti. Voimassaolevien sääntöjen ja ohjeiden mukaan kesäkuun lopulla tapahtuvalle festivaalille ei ole estettä, joten se on valmistelujemme päävaihtoehto. Otamme kuitenkin huomioon myös sen vaihtoehdon että festivaali ei silloin ole mahdollinen.

Odotamme, että huhtikuun aikana tapahtuva kehitys osoittaa, kumpi vaihtoehto toteutuu. Olemme aloittaneet lippujen rajoitetun ennakkomyynnin, yhteistyössä Kuhmo-talon kanssa, ja se jatkuu.
 

Suunnitelmiin kuuluu myös verkkomyynnin aloittaminen, ja harkitsemme siinä oikeaa ajankohtaa. Joka tapauksessa Sommelon lipun ostaminen on turvallista siinä mielessä, että mikäli konsertit eivät toteudu ilmoitettuna aikana, lähtökohtaisesti palautamme niistä maksetun hinnan takaisin.

Mikäli Sommelon siirtäminen myöhemmin kesällä toteutuvaksi on mahdollista, voimme ehdottaa lipun kohdistamista uuteen ajankohtaan. Lipun ostanut voi kuitenkin aina itse valita, haluaako pitää ostetun lipun vai toivooko rahoja palautettavaksi.

Tiedotamme välittömästi omalla verkkosivulla, jos tilanteessa tapahtuu muutoksia suuntaan tai toiseen. Muutoin, Sommelon valmistelua jatketaan viranomaisten ohjeita ja määräyksiä noudattaen.

Tiedotamme asiasta Sommelon kotisivuilla www.sommelo.net josta löytyy myös yhteystiedot festivaalia koskeviin kysymyksiin liittyen sekä Sommelon SoMe kanavilla.
________________________________________________________

Sommelo 15 anniversary preparations are still going on and we look forward celebrating the festival as currently scheduled. However due the current situation with Corona virus we are aware that it's possible that festival might be cancelled or postponed for later date. 

We are expecting that April will show which direction the plans with festival will happen. Ticket sales have started with limited number of tickets available. In case that festival will not happen as scheduled customers are entitled to ticket refunds or if the 2020 festival is postponed for future date customers can safe their ticket and use it then.


Please follow Sommelo homepage at www.sommelo.net and social media channels for more information. Contact details are also available in our homepage for possible guestions regarding Sommelo festival.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment and discuss / Kommentointi ja keskustelu vapaata